Személyiség-típusok

Sokan sokfélék vagyunk. Ez a teszt segít neked jobban megérteni a személyiségedet, a stílusodat és megmutatja, hogy nem vagy egyedül. Te jobban megérted, hogyan működsz, mi pedig a kitöltés után tudunk neked segíteni abban, hogy megmutassuk, pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy hiteles, követett tartalomgyártó legyél. Függetlenül attól, milyen terület érdekel, az önismeret a legfontosabb első mező, amire rá kell lépned! Kezdhetjük?

Mi is az a DISC-teszt?

“A Befolyásoló”

Mit tud? Optimistáskodni, kapcsolatot építeni, népszerűnek lenni, élvezni az életet, szerepelni, vidámkodni, érzelmesnek lenni, pörögni, kíváncsiskodni, nevetni, sírni, mindenkivel jóban lenni, társaságban jól ellenni, lelkesedni, kommunikálni, meggyőzni, kreatívnak lenni, pozitívkodni, néha pedig rendezettlennek lenni és háborogni.

“Az Együttműködő”

Mit tud? Egyszerre extrovertáltnak és introvertáltnak lenni, embereket a középpontba helyezni, kitalálni és kivitelezni mindenféle ötletet, mások érzéseire figyelni, együttműködni, kapcsolatok felé orientálódni, csapatban játszani, másokban bízni. Meg persze türelmetlenül szorongani.

“Az Elemző”

Mit tud? Szabályt követni, helyesen cselekedni, feladatot központba helyezni, elemezni, kategorizálni, összefüggéseket keresni, mindent tisztán és a helyén tartani, hibákat, kockázatokat felfedezni, tervezni-tervezni-tervezni, alaposan felkészülni, precízen előkészülni, tökéletesre törekedni, magas elvárásokat támasztani, néha pedig aggódni és félni a hibázástól.

“Az Építkező”

Mit tud? Egyszerre extrovertáltnak és introvertáltnak lenni, egyszerre feladatokra és emberekre koncentrálni, gondolkodni és közben figyelni másokra, ötletelni, sokszínűsködni, precíznek és alaposnak lenni. Meg persze aggódva szétesni.

“A Feladatmegoldó”

Mit tud? Egyszerre extrovertáltnak és introvertáltnak lenni, feladatot középpontba helyezni, gondolkodni, kreatív ötleteket megvalósítani, epikus teljesítményorientáltságot magára venni, lassan kezdeni, gyorsan végezni, problémákat megoldani. Meg persze aggódva türelmetlenkedni.

“Az Irányító”

Mit tud? Azonnal cselekedni, extrovertáltkodni, motiváltnak lenni, nyomulni, kitartani, hinni önmagában, gyorsan döntést hozni, véleményt formálni, vezetni, irányítani, kihívásokat keresni, győzni akarni, kimondani a dolgokat, bekérdezni, kontrollálni, néha pedig türelmetlenkedni.

“A Meggyőző”

Mit tud? Egyszerre feladatokra és emberekre koncentrálni, közben meg extrovertáltnak is lenni, eredményeket másokon keresztül elérni, tettre késznek lenni, gyorsan változtatni, függetlennek lenni, innovatívkodni, önbizalmat sugallni. Meg persze szétesetten türelmetlenkedni.

“Az Összehangoló”

Mit tud? Introvertáltnak lenni, egyszerre feladatokra és emberekre koncentrálni, megvalósítani és finomítani a terveit, alkalmazkodni, lassan változtatni, kockázatot kerülni, önuralmat gyakorolni, óvatosnak lenni, stabilba állni, megbízható kapcsolatokat találni. Meg persze szorongva aggódni.

“A Stabilizáló”

Mit tud? Egyszerre extrovertáltnak és introvertáltnak lenni, egyszerre feladatokra és emberekre koncentrálni, megvalósítani és közben figyelni az eredményeket, nyugodtnak és határozottnak lenni, másokra odafigyelni, stabilnak tűnni, biztonságot és eltökéltséget sugározni. Meg persze szorongva türelmetlenkedni.

“A Támogató”

Mit tud? Türelmesnek lenni, megfontoltan cselekedni, kiegyensúlyozottnak lenni, embereket a központba helyezni, békében lenni, jófejkedni, elfogadni, együttműködni, értékelni az állandóságot, segítőkészkedni, lojálisnak lenni, kapcsolatokat megmenteni, másokat maguk elé helyezni, kedveskedni, konfliktust kerülni, kényelmesen dolgozni, megbízhatónak lenni, csapatban játszani, néha pedig szorongani, ha gyorsan kell cselekedni.

“Az Útkereső”

Mit tud? Kedves bizonytalansággal keresni a helyét a végtelen Kozmoszban. Formálódó, fejlődő szervezet, nem tette még le a voksát egyik típus mellett sem. Ez óriási lehetőség a nyitottság miatt, ugyanakkor megoldandó feladat is a bizonytalanság miatt.

Mi a DISC-teszt?

Sokan sokfélék vagyunk. Ez a teszt segít neked jobban megérteni a személyiségedet, a stílusodat és megmutatja, hogy nem vagy egyedül. Te jobban megérted, hogyan működsz, mi pedig a kitöltés után tudunk neked segíteni abban, hogy megmutassuk, pontosan mire van szükséged ahhoz, hogy hiteles, követett tartalomgyártó legyél. Függetlenül attól, milyen terület érdekel, az önismeret a legfontosabb első mező, amire rá kell lépned! Kezdhetjük?

Minden a DISC-tesztről arrow_forward
Reachy Rich Icelady