Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a The Reachy Rich Club?

A Reachy Rich Club egy közösség, ahol azok az emberek gyűlnek össze, akik szeretnének tartalomgyártók lenni. A Clubhoz tartozik maga a weboldal, a rajta található anyagok és a Nagy Influencer teszt. A Club tagjai bekerülnek az exkluzív Facebook csoportba, ahol megbeszélhetik egymással a tapasztalataikat, kérdezhetnek az oktatóktól és meghívást kaphatnak a privát rendezvényekre is a jövőben.
A Reachy Rich Club célja, hogy egy olyan támogató és kreatív közösséget hozzon létre, ahol a tagok segítik egymást a tartalomgyártóvá válás útján.

Mi az a The Reachy Rich Academy?

A Reachy Rich Academy a világ első, komplex influencer képzési rendszere, ahol elsajátíthatsz minden tudást, amire a profi influencerré váláshoz szükséged lehet. Az Academy különböző modulokból épül fel és akárcsak egy egyetemi képzés szemeszterei esetében, itt is teljesítened kell az egyes szinteket és levizsgáznod, hogy előrébb juss.
Ehhez rengeteg videós tananyag, szakértők által összeállított prezentáció, gyakorló teszt és kiegészítő, extra anyagok, mint presettek, inspirációs könyvek és még sok más állnak rendelkezésedre.

Mit kapok a pénzemért?

A Reachy Rich Academy moduljait megveheted egyenként, de lehetőséged van csomagban, az eredeti ár közel feléért megvenni őket, A csomagok tartalmaznak exkluzív, korábban soha nem látott videókat Magyarország top influencereitől, szakértők által készített, szakmai prezentációkat a közösségi média oldalak titkairól és kiegészítő anyagokat, amelyek segítségével sokkal gyorsabban és hatékonyabban építheted a követőbázisod. Az anyagokat 1 évre kapod meg, így bőven van időd kihasználni őket.
Továbbá az első modul tervezése után kerülhetsz be az exkluzív The Reachy Rich Facebook csoportba, ahol kérdezhetsz az oktatóktól, extra anyagokhoz juthatsz és bekerülhetsz egy támogató körbe, miközben értékes barátságokat és kapcsolatokat építessz fel.

Ha megvásárolom a kurzust, akkor hozzáférek minden benne található anyaghoz?

Igen, egy kurzus modul megvásárlásával minden benne található anyaghoz hozzáférsz a vásárlást követő 1 éven belül. Korlátlanul ideig és számban tudod újranézni a videókat és a prezikhez is mindig vissza mehetsz, ha elfelejtenél bármit belőlük.
Fontos viszont, hogy az anyagok kizárólag a The Reachy Rich Club tulajdonát képezik, ezért kérünk, hogy ne próbáld terjeszteni/másoknak továbbadni őket bármilyen formában, mert jogi lépéseket von maga után az ilyen cselekedet.

Lesznek más kurzusok is?

Az alap képzési rendszerünk egy jól átgondolt és felépített “tanrendet” követ, amelyben hisszük, hogy a leghatékonyabb utat mutatja meg a tartalomgyártóvá válás folyamatában.
Mindemellett szeretnénk mindenkinek a lehető leginkább személyre szabott anyagokat kínálni, így folyamatosan bővítjük majd a palettát különleges kurzusokkal. A következő években valószínűleg a hazai piac legtöbb kiemelkedő influencere meg fog jelenni nálunk a hozzá legjobban passzoló tartalommal.

Hol tudom megnézni a tartalmakat?

A Reachy Rich Academy tartalmai kizárólag az oldalon belül tekinthetők meg. A kiegészítő anyagok (presetek) letölthetők és saját célra felhasználhatók, de a terjesztésük szigorú jogi eljárást von magával, így kérjük ezt minden esetben kerüljétek.

A megvásárolt modulok garantálják a jogszabályi megfelelőséget, ha tartalomgyártóvá válok?

A képzési anyagok figyelembe veszik a vonatkozó jogszabályokat és a Gazdasági Versenyhivatal ajánlásait. Ettől függetlenül a jogszabályok betartása mindig a tartalomgyártó saját felelőssége, a te felelősséged, a képzések teljesítése erre nem ad garanciát.