Influencer Mesterkurzusaink

Az Influencer Mesterkurzusok megtanítanak mindent, amivel sikeres és népszerű tartalomgyártóvá válhatsz.

A Reachy Rich Club célja, hogy olyan gyakorlati ismereteket kapjanak a tanulóink, amik segítenek a céljaik elérésében. Oktatóink ezért olyan influencerek és szakemberek, akik már bizonyítottak az általuk képviselt területeken és gyakorlatias, naprakész tudást adnak át a saját tapasztaltaik alapján.

Henry Kettner
@henrykettner

Nálam a minőség az első. Legyen szó Instagram képről, Youtube videóról vagy egy TikTok tartalomról, mindig igyekszem olyat kiadni a kezemből, amire bármikor büszkén nézhetek rá. Segítek megtalálni a saját stílusotokat és megmutatom, hogyan gyárthattok kiemelkedő Instagram és Youtube tartalmakat.

Nagy Benedek
@benedeknagy

Egy kamera nélküli számítógéppel és egy mikrofonnal indultam, de ma már a videógyártás a mindennapjaim része. Megmutatom, hogyan streamelj, hogyan készíts extrém vlogokat és hogyan motiváld magad, hogy akár egy teljes évig, mindennap posztolj!

Verebélyi Vivi
@vivienverebelyi

Amikor belevágtunk a TikTok-ba Norbival nem is gondoltuk, hogy a saját magunk és mások szórakoztatásán túl bármilyen lehetőség lehet ebben a felületben. Aztán megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egyik hónapról a másikra több százezren kezdenek el követni és azt is, hogy ennek a bázisnak a megtartása és építése mennyi munkát igényel. Megmutatjuk nektek a TikTokozás alapjait tartalomgyártó szemmel, tippeket adunk a felület használatához és beszélünk arról is, hogy miért fontos tudatosan és alázattal végezni ezt a munkát.

Makk Adrienn
@makkadriennofficial

Teljesen hihetetlen, ami a TikTok-on történt az elmúlt években. Rengeteget kaptam a követőimtől és most szeretnék én is adni egy kis segítséget, hogy elérhessétek az álmaitokat. Mesélek nektek a kezdetekről, tippeket és tanácsokat adok, hogy hogyan készítsetek virális tartalmakat TikTok-ra és beszélünk majd arról is, hogy mikre kell figyelni miközben nő a követőbázisotok.

Lady Szomjas
@ladyszomjas

Két év alatt rengeteg minden megváltozott az életemben és ennek egy jelentős részét a TikTok-nak és a személyi márkám tudatos építésének köszönhetem. Itt a Reachy Rich akadémián Ti is megtanulhatjátok, hogy hogyan kell felépíteni a saját márkátokat, hogyan lehet gyorsan növekedni TikTok-on és mikre kell figyelni az influencer világban, hogy megkíméljétek magatokat az esetleges kudarcoktól és a felesleges stressztől.

Nagy Norbi
@norbiiii

Amikor belevágtunk a TikTok-ba Vivivel nem is gondoltuk, hogy a saját magunk és mások szórakoztatásán túl bármilyen lehetőség lehet ebben a felületben. Aztán megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egyik hónapról a másikra több százezren kezdenek el követni és azt is, hogy ennek a bázisnak a megtartása és építése mennyi munkát igényel. Megmutatjuk nektek a TikTokozás alapjait tartalomgyártó szemmel, tippeket adunk a felület használatához és beszélünk arról is, hogy miért fontos tudatosan és alázattal végezni ezt a munkát.

Hernádi Bence
@bencehernadi

A TikTok sokkal összetettebb, mint gondolnád. Több száz videót gyártok éves szinten, amiket milliók néznek és segítek, hogy ez neked se okozzon gondot! Megtanulhatod Tőlem, hogy hogy válassz témát a tartalmaidhoz és hogyan szerkeszd meg őket úgy, mint egy profi.

Szécsenyi Andris "Szecsó"
@andris.szecsenyi

10 éve gyakorlom a tartalomgyártást mindennap, számomra ez nem egy munka, hanem hivatás. Betekintést engedek a kulisszák mögé és segítek, hogy Te is sok százezres megtekintésű videókat készíthess!

Dévald Ákos
@devaldakos

Az influencerek világában nem egyszerű eligazodni. Itt az akadémián nem csak azt mutatjuk meg nektek, hogy hogyan kell tartalmat gyártani és social média oldalt építeni, de betekintést engedünk azoknak az életében is, akik hivatásszerűen űzik ezt. Beszélek a szponzorációk működéséről, a termékmegjelenítésekről, az influencerek árazásáról és sok olyan témáról, amiről korábban még nem hallhattatok.

Gyurkó Szilvia
@hintalovon

A nagy követőbázis, nagy felelősségel jár. Beszélek ezekről a felelősségekről, a tudatos média használatról és hasznos információkat, tippeket osztok meg a jövőbeli influencerekkel és a szüleikkel egyaránt.

Marics Peti
@mricch_official

Marics Peti a ValMar formáció tagjaként ismert Fonogram díjas előadó. A Sztárban Sztár 2022-es évének második helyezettjeként, illetve az Úristen című Szikora Robival készített dallal tett szert országos hírnévre.