Influencer Mesterkurzusaink

Az Influencer Mesterkurzusok megtanítanak mindent, amivel sikeres és népszerű tartalomgyártóvá válhatsz.

14.990 9.990 Ft

Tanulj meg mindent a Facebook, Instagram, TikTok és Youtube alapjairól, a legismertebb magyar influencerek segítségével.

A Start modul elvégzése után magabiztosan indíthatod el a tartalomgyártó karriered, megismerve a legfontosabb csatornabeállításokat és növekedési trükköket.

Oktatók Nagy Benedek, Verebélyi Vivi, Nagy Norbi, Hernádi Bence, Szécsenyi Andris "Szecsó", Dévald Ákos, Gyurkó Szilvia

Beginner kurzus

19.990 Ft

A Beginner modulunk bevezet a tartalomszerkesztés kulisszái mögé. A mentorok tapasztalatai feltárják titkaikat és megmutatják hogyan szerkeszd meg profin az Instagram fotóid, hogyan vágj Youtube videót és milyen trükkökkel készítheted el a leglátványos abb TikTok tartalmakat.

A Beginner modul segítségével úgy készítheted el az első tartalmaid, mint a profi influencerek. Így sokkal gyorsabban és hatékonyabban kezdheted majd a követők gyűjtését.

A 2. modul/kurzus szeptember 15-től érhető el a sikeresen vizsgázók számára.

Oktatók Makk Adrienn, Lady Szomjas, Szécsenyi Andris "Szecsó", Dévald Ákos

Pro kurzus

24.990 Ft

Ha már mestere vagy a tartalomszerkesztés és a csatornaismeret alapjainak, akkor a Pro modulunk a következő szintre repít. Megtanulod a stratégia alkotást és megmutatjuk, hogyan meríts ihletet más influencerek csatornáiról, hogy sose fogyj ki az ötletekből. Bepillantást nyerhetsz a mentor influencerek saját tapasztalataiba és tartalomgyártással kapcsolatos trükkjeikbe.

A Pro modul után, már a TOP 10% tagja leszel, akik hatalmas előnyt élveznek más tartalomgyártókkal szemben. Több ezer csatorna elemzése alapján összerakott javaslataink megmutatják a leghatékonyabb módját a gyors és tartós növekedésnek.

Oktatók Nagy Benedek, Verebélyi Vivi, Lady Szomjas, Nagy Norbi, Hernádi Bence, Dévald Ákos, Gyurkó Szilvia