arrow_forward Kurzusok

Start kurzus

Üdvözlünk a kurzus oldalon! Itt találsz mindent, amire szükséged lehet az Akadémia elvégzéséhez. Oktató videók az influencerektől, prezentációk a marketing szakemberektől és preset csomagok, valamint más kiegészítő anyagok Magyarország Top tartalomgyártóitól.

14.990 9.990 Ft

  • 22 db oktatóvideó
  • 5 db prezentáció
  • Lightroom preset csomag
  • Ajánlott #hashtag gyűjtemény
  • Inspirációs anyagok
  • Applikáció ajánlás
Megveszem arrow_forward
Mit Fogsz Tanulni
Követelmények
 • RR felhasználóifiók
Leírás

  Tanulj meg mindent a Facebook, Instagram, TikTok és Youtube alapjairól, a legismertebb magyar influencerek segítségével.

  A Start modul elvégzése után magabiztosan indíthatod el a tartalomgyártó karriered, megismerve a legfontosabb csatornabeállításokat és növekedési trükköket.

Oklevelek, díjak
  • Start oklevél
  • Lightroom preset csomag
  • TRR Club Facebook csoport tagság

14.990 9.990 Ft

  • 22 db oktatóvideó
  • 5 db prezentáció
  • Lightroom preset csomag
  • Ajánlott #hashtag gyűjtemény
  • Inspirációs anyagok
  • Applikáció ajánlás
Megveszem arrow_forward
Előadók

A Reachy Rich Club célja, hogy olyan gyakorlati ismereteket kapjanak a tanulóink, amik segítenek a céljaik elérésében. Oktatóink ezért olyan influencerek és szakemberek, akik már bizonyítottak az általuk képviselt területeken és gyakorlatias, naprakész tudást adnak át a saját tapasztaltaik alapján.

Nagy Benedek
@benedeknagy

“Egy kamera nélküli számítógéppel és egy mikrofonnal indultam, de ma már a videógyártás a mindennapjaim része. Megmutatom, hogyan streamelj, hogyan készíts extrém vlogokat és hogyan motiváld magad, hogy akár egy teljes évig, mindennap posztolj!”

Verebélyi Vivi
@vivienverebelyi

“Amikor belevágtunk a TikTok-ba Norbival nem is gondoltuk, hogy a saját magunk és mások szórakoztatásán túl bármilyen lehetőség lehet ebben a felületben. Aztán megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egyik hónapról a másikra több százezren kezdenek el követni és azt is, hogy ennek a bázisnak a megtartása és építése mennyi munkát igényel. Megmutatjuk nektek a TikTokozás alapjait tartalomgyártó szemmel, tippeket adunk a felület használatához és beszélünk arról is, hogy miért fontos tudatosan és alázattal végezni ezt a munkát.”

Nagy Norbi
@norbiiii

“Amikor belevágtunk a TikTok-ba Vivivel nem is gondoltuk, hogy a saját magunk és mások szórakoztatásán túl bármilyen lehetőség lehet ebben a felületben. Aztán megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egyik hónapról a másikra több százezren kezdenek el követni és azt is, hogy ennek a bázisnak a megtartása és építése mennyi munkát igényel. Megmutatjuk nektek a TikTokozás alapjait tartalomgyártó szemmel, tippeket adunk a felület használatához és beszélünk arról is, hogy miért fontos tudatosan és alázattal végezni ezt a munkát.”

Hernádi Bence
@bencehernadi

“A TikTok sokkal összetettebb, mint gondolnád. Több száz videót gyártok éves szinten, amiket milliók néznek és segítek, hogy ez neked se okozzon gondot! Megtanulhatod Tőlem, hogy hogy válassz témát a tartalmaidhoz és hogyan szerkeszd meg őket úgy, mint egy profi.”

Szécsenyi Andris "Szecsó"
@andris.szecsenyi

“10 éve gyakorlom a tartalomgyártást mindennap, számomra ez nem egy munka, hanem hivatás. Betekintést engedek a kulisszák mögé és segítek, hogy Te is sok százezres megtekintésű videókat készíthess!”

Dévald Ákos
@devaldakos

“Az influencerek világában nem egyszerű eligazodni. Itt az akadémián nem csak azt mutatjuk meg nektek, hogy hogyan kell tartalmat gyártani és social média oldalt építeni, de betekintést engedünk azoknak az életében is, akik hivatásszerűen űzik ezt. Beszélek a szponzorációk működéséről, a termékmegjelenítésekről, az influencerek árazásáról és sok olyan témáról, amiről korábban még nem hallhattatok.”

Gyurkó Szilvia
@hintalovon

“A nagy követőbázis, nagy felelősségel jár. Beszélek ezekről a felelősségekről, a tudatos média használatról és hasznos információkat, tippeket osztok meg a jövőbeli influencerekkel és a szüleikkel egyaránt.”